Logo 112NOF

Verdachte aangehouden voor brandstichting Dokkum

DOKKUM – De politie heeft op woensdag 21 april een 55-jarige man zonder vaste woon-verblijfsplaats aangehouden op verdenking van brandstichting. De man word ervan verdacht brand te hebben gesticht in een gebouw aan de van Kleffenstraat op 19 februari jl.

Vernieling bedrijfsbus
Ook word de man verdacht van vernieling van een bedrijfsbus in het weekeinde van 3/4 april aan de Hogedijken. Aan de verdachte is een dagvaarding uitgereikt en zal zich bij de rechter moeten verantwoorden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook