Logo 112NOF

Racefietser gewond na botsing met scooter

HALLUM – Een racefietser is zaterdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een scooter op de Mounebourren. Omdat de situatie in eerste instantie ernstig leek werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpdiensten werd duidelijk dat het Mobiel Medisch Team niet nodig bleek. Ambulancepersoneel heeft de racefietser ter plaatse eerste hulp verleend, en vervolgens naar het MCL gebracht. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook