Logo 112NOF

Houten bank door brand verwoest

BURGUM- De brandweer moest donderdag aan het eind van de avond uitrukken voor een buitenbrand aan de Ds.Talmasingel. Ter plaatse gekomen bleek een houten bank voor een appartementencomplex in brand te staan. Brandweerlieden hebben de brand vervolgens geblust, van de bank bleef weinig over.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook