Logo 112NOF

Getuigen gevraagd na (pogingen) inbraak

SURHUISTERVEEN – In de nacht van maandag op dinsdag is er bij meerdere bedrijven aan de Meander en Dalweg gepoogd of daadwerkelijk ingebroken. Bij een bedrijf werd computerapparatuur ontvreemd. Getuigen word gevraagd zich te melden bij de politie.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook