Logo 112NOF

Politie zoekt getuigen na achtervolging snorfiets

DOKKUM – Afgelopen vrijdag rond de klok van 20.00uur heeft er een achtervolging plaatsgevonden tussen een politiemotor en een snorfietser. De bestuurder van de snorfiets beging tijdens deze achtervolging diverse verkeersovertredingen en liep de snelheid behoorlijk op. Er werden snelheden van 80 km per uur gehaald, vanwege de gevaarzetting is besloten de achtervolging te staken.

Getuige gezocht:
De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de identiteit van de bestuurder van de snorfiets. Het is bekend dat, de bestuurder van de snorfiets van Dokkum naar Damwâld is gereden. Kent je/ u de bestuurder van de snorfiets? Is er schade ontstaan door de achtervolging? Of ben(t) je/ u in gevaar geweest door het rijgedrag van deze bestuurder? Dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844 onder vermelding van nummer 2021097692.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook