Logo 112NOF

Miedloane vanaf 19 april afgesloten voor doorgaand verkeer

DE WESTEREEN –¬†Maandag 19 april word gestart met de werkzaamheden aan de Miedloane. De weg zal voor fietsers en voetgangers veiliger worden gemaakt, na de opening van de Centrale As is de verkeersdrukte enorm gegroeid. Onder andere kortere en hogere drempels zullen het verkeer straks moeten afremmen, en automobilisten en het vrachtverkeer ontmoedigen om hier langs te rijden. Door deze werkzaamheden is de Miedloane vanaf maandag 19 april tot en met 4 juni afgesloten voor het doorgaande verkeer.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook