Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval Boelenslaan

BOELENSLAAN – Een bestuurster van een personenauto is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Spekloane. Door onbekende oorzaak kwam de vrouw in botsing met een boom en kwam het voertuig in een greppel tot stilstand. De bestuurster moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd, en werd vervolgens overgedragen aan het ambulancepersoneel.

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook