Logo 112NOF

Politie houdt man aan in binnenstad Dokkum

DOKKUM – Zaterdagmiddag heeft de politie een man aangehouden in de binnenstad. De man welke een verwarde indruk maakte, zou zich even ervoor vervelend hebben gedragen in of bij een winkel. Bij het bruggetje waar de man zich ophield, werd door de agenten een mes aangetroffen, de man is vervolgens naar het bureau gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook