Logo 112NOF

Gaslek blijkt kortsluiting in stroomverdeelstation(Video)

DE WESTEREEN – Zaterdagmiddag kreeg de brandweer een melding van een gaslek aan de Spjochtstrjitte. Ter plaatse gekomen bleek er uit een verdeelstation een knetterend geluid te komen. In afwachting van Liander werd de straat afgesloten en verrichten brandweerlieden metingen. Volgens omwonenden was er gisteravond ook al geknetter hoorbaar geweest, en was er sprake van knipperende verlichting in de woningen. Monteurs kwamen ter plaatse en moesten eerst de stroomvoorziening afsluiten en omleiden via andere stations. Na het openen van de deur kon men op onderzoek uit en het euvel opsporen. Vermoedelijk is er een kleine kortsluiting geweest. Wel kwamen er volgens Liander 239 klanten zonder spanning te zitten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook