Logo 112NOF

Scooter onderuit, bestuurder gewond

SUMAR – Een scooterrijder is donderdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Nabij de carpoolplaats langs de Van Harinxmaweg ging de bestuurder door onbekende oorzaak onderuit. In afwachting van de hulpdiensten verleenden omstanders eerste hulp. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook