Logo 112NOF

Brand in garage door kortsluiting

MARRUM – In een garage achter een woning aan de Ringweg is donderdagochtend brand uitgebroken. Bij de brand was er sprake van een forse rookontwikkeling. Vermoedelijk is kortsluiting ontstaan waardoor brand ontstond. Brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook