Logo 112NOF

Verdachte brandstichting politiebureau aangehouden

DOKKUM – Een 32-jarige inwoner van Noardeast Fyslân is afgelopen zaterdag door de politie aangehouden. De man word verdacht van brandstichting in het politiebureau van Dokkum. Tijdens de jaarwisseling werd hier via een raam een brandend voorwerp naar binnen gegooid. De brand die hierbij ontstond, kon tijdig worden geblust, het interieur ontstond de nodige schade op. Tijdens het onderzoek wat volgde kwam de verdachte naar voren, tegen de man word proces verbaal opgemaakt.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook