Logo 112NOF

Politie doet onderzoek in woning na tip

DANTUMADIEL – De politie heeft naar aanleiding van een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem, onderzoek gedaan in een woning in de gemeente Dantumadiel. Volgens deze tip zou er vanuit een woning wiet gedeald worden. Uit onderzoek kwam een 26 – jarige inwoner van de Gemeente Dantumadiel naar voren als verdachte. Bij onderzoek in de woning werden naast hennep ook meerdere etenswaren met hennep aangetroffen. De man is gehoord en het onderzoek loopt nog.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook