Logo 112NOF

Auto in de sloot langs Lutkepost

BUITENPOST – De hulpdiensten kregen zaterdagmorgen een melding van een ongeval op de Lutkepost. Ter plaatse gekomen bleek een personenauto van de weg te zijn geraakt, en in een naastgelegen sloot te zijn beland. De betrokkene(n) is/zijn door het ambulancepersoneel opgevangen. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig geborgen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook