Logo 112NOF

Bestuurder aangehouden na verlaten plaats ongeval

SURHUISTERVEEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige inwoner van Surhuizum aangehouden. Bij de hulpdiensten kwam rond 1.30 uur een melding binnen van een ongeval op de Blauwhuisterweg in Surhuisterveen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen troffen ze een zwaarbeschadigd voertuig op de zijkant aan, maar bleek er niemand meer in of bij het voertuig aanwezig.

De bestuurder werd later alsnog aangetroffen en aangehouden voor, verlaten plaats ongeval, rijden zonder rijbewijs, en rijden onder invloed. De man bleek ook geen gordel gedragen te hebben en mag volgens de politie van geluk spreken dat hij alleen maar een hoofdwond opliep.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook