Logo 112NOF

Camper uitgebrand op minicamping in De Westereen

DE WESTEREEN – Een Camper is in de nacht van vrijdag naar zaterdag uitgebrand op de minicamping aan de Boppewei. Omdat de situatie zich in eerste instantie ernstig liet aanzien werd naast een ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpdiensten werd al snel duidelijk dat de traumahelikopter niet nodig was. Brandweerlieden hebben de brand geblust, een ambulance is nog wel ter plaatse geweest maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De camper raakte zwaar beschadigd, vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand geweest.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook