Logo 112NOF

Arrestatieteam houd verward persoon aan in Kollum

KOLLUM – Bij de politie kwam donderdag een melding binnen van burgers welke een man hadden gezien met een automatische vuurwapen. Bovendien vertoonde de man verward gedrag. Er werd dan ook serieus gereageerd door de politie, voor de veiligheid van burgers, hulpverleners en in dit geval ook de man zelf. In eerste instantie werd er op de grond maar ook vanuit de lucht gezocht naar de man.

Toen duidelijk werd waar de man zich zou ophouden werd de straat afgezet in afwachting van een arrestatieteam. Deze wisten de 23-jarige Kollumer in zijn woning aan de Eskesstrjitte aan te houden. Hij is aangehouden voor de Wet Wapens en Munitie en zal worden gehoord. Zowel het strafrechtelijke traject als het hulpverleningstraject wordt nu opgestart.

Geruchten kloppen niet:
De politie deelde via twitter mee dat er diverse geruchten rondgingen, waaronder dat iedereen binnen zouden moeten blijven dit was niet het geval. Wel vroeg de politie ruimte om hun werk te kunnen doen.

School hield uit voorzorg leerlingen binnen:
Uit voorzorg hield een school leerlingen binnen en lichte de ouders in wat er aan de hand was.

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook