Logo 112NOF

Grote brand in schuur Twijzel

TWIJZEL – Diverse brandweerkorpsen zijn woensdagavond opgeroepen voor een grote uitslaande brand aan de Wedzebourren. Volgens de brandweer betrof het een schuur midden in een woonwijk. Er zouden knallen zijn gehoord, wat veroorzaakt werd door verfblikken. Het woonhuis voor de schuur kon worden behouden. Er kon niet worden voorkomen dat de schuur geheel verloren ging. Door een snelle effectieve inzet kon verdere uitbreiding worden voorkomen.

Foto´s 1 t/m 5 RTVNOF, Erik Visser 6 t/m 15  Jelke Jongsma

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook