Logo 112NOF

Automobiliste gewond door overstekende ree op Lauwersseewei N361

DAMWÂLD – Op de Lauwersseewei – N361 tussen Rinsumageast en Dokkum heeft in de nacht van maandag op dinsdag een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van de gemeentegrens ging het mis toen er plotseling een ree de weg overstak, en de vrouw hierdoor moest uitwijken. Door de snelheid kwam de auto in de berm, maakte een draai van 180 graden en kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand.
De hulpdiensten werden direct gealarmeerd en naast een ambulance, verschillende politie-eenheden en de brandweer, kwam ook het mobiel medisch team per helikopter ter plaatse. Ook de oppervlakte redders en een hulpverleningsvoertuig werden kort daarop gealarmeerd, maar konden al gauw afgemeld worden.
De hulpdiensten hebben het vrouwelijk slachtoffer uit haar voertuig gehaald en het ambulancepersoneel heeft in samenwerking met het medisch team vervolgens de behandeling verricht. Na de behandeling werd de vrouw per ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De ree is direct na het voorval al op de vlucht geslagen. Door de klap van het ongeval raakte de auto zwaar beschadigd en is door berger meegenomen. Ten tijde van het ongeval was de Lauwersseewei geheel afgesloten voor het eventuele verkeer dat nog op de weg was.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook