Logo 112NOF

Personenauto botst op zijkant trailer

FERWERT – Op de Ljouwerterdyk – N357 heeft maandag aan het eind van de middag een verkeersongeval plaatsgevonden. Ene personenauto wilde de doorgaande weg opdraaien, maar zag tijdens het oprijden een vrachtwagen over het hoofd en botste tegen de zijkant van de trailer aan. Door de klap had de personenauto forse schade aan de voorkant raakte een band van de trailer lek. Ambulancepersoneel heeft één persoon ter controle onderzocht. Na de behandeling hoefde het slachtoffer niet mee naar het ziekenhuis en is door het ambulancepersoneel thuisgebracht. De vrachtwagenchauffeur kwam eveneens met de schrik vrij. Een servicebedrijf is ingeschakeld om de band van de trailer te vervangen. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. Ten tijde van het ongeval heeft de politie één rijstrook afgesloten en het verkeer in goede banen geleid.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook