Logo 112NOF

Auto uitgebrand aan de Uterwei N358

SURHUIZUM – De brandweer kreeg zondagavond een melding van een autobrand aan de Uterwei N358. Bij het ter plaatse komen van de brandweer stond het voertuig al volledig in de brand. Tijdens het blussen en de bergingswerkzaamheden ondervond het overige verkeer enige hinder.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook