Logo 112NOF

Polyester bootje uitgebrand in De Falom (Video)

DE FALOM – De brandweer kreeg vrijdagmiddag een melding van een scheepsbrand aan de Mûnewei. Ter plaatse gekomen bleek er een in brand te staan, brandweerlieden blusten het vuur. Er kon niet worden voorkomen dat het bootje verloren ging, ook het houtwerk van de steiger raakte beschadigd. Gemeentewerken is ter plaatse gekomen en heeft het uitgebrande bootje op de kant gelegd. Brandstichting word niet uitgesloten. Volgens getuigen zou het bootje er nog niet zo lang liggen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook