Logo 112NOF

Tweetal aangehouden voor handel in drugs

TYTJERKSTERADIEL – Maandag heeft de politie in de vroege ochtend een 33-jarige man en een 28-jarige vrouw aangehouden voor handel in drugs. Bij het doorzoeken van de woning zijn onder andere amfetamine, MDMA, XTC, ketamine, GHB, 3-MMC, LSD, vuurwerk en een ruime hoeveelheid niet voorgeschreven medicijnen in beslag genomen. Het onderzoek is nog gaande, vermoedelijk gaat de gemeente Tytjerksteradiel de woning sluiten.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook