Logo 112NOF

Brand in woning Augustinusga

AUGUSTINUSGA – Donderdagavond kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Geawei. Ter plaatse gekomen bleek er sprake te zijn van rookontwikkeling in een woning, echter bleek dat de brand bij de buren woede en dat de rook naar deze woning was getrokken. Brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle. Voor de betrokkenen is Stichting Salvage is ingeschakeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook