Logo 112NOF

Geen gewonden bij auto te water Blije

BLIJE – Diverse hulpdiensten werden woensdagavond gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Zeedijk. Hier bleek een personenauto door gladheid op de kop in de sloot te zijn beland. In de auto zaten twee personen welke op eigenkracht het voertuig konden verlaten. Beiden werden bij een naastgelegen boerderij opgevangen, ambulancepersoneel heeft de twee onderzocht maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer kwam nog wel ter plaatse maar kon onverrichter zake terugkeren.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook