Logo 112NOF

Brandweer in actie voor brand in woning

BURGUM – Woensdag aan het begin van de avond kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Noordersingel. Ter plaatse gekomen bleek er sprake te zijn van rook in de woning. Snel werd duidelijk dat het materiaal rondom de openhaard vlam had gevat. De brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle, met de eveneens gealarmeerde hoogwerker werd het rookkanaal van bovenaf ge├»nspecteerd.

.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook