Logo 112NOF

Brandweer blust keukenbrand Burgum

BURGUM – De brandweer kreeg zaterdagmiddag een melding van een keukenblad aan de Ikmounewei.Ter plaatse gekomen was er duidelijk vuur waar te nemen bij het fornuis, met een straal blusschuim was het vuur dan ook snel geblust. Een ambulance kwam ter plaatse om de bewoonster te controleren, maar de vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook