Logo 112NOF

Ruiter en paard belanden in Sweager Feart

KOLLUMERZWAAG – Door onbekende oorzaak kwam een ruiter zaterdagmiddag in de Sweager Feart terecht. De ruiter wist op eigen kracht uit het water te komen. De brandweer werd opgeroepen voor de redding van het paard, bij het ter plaatse komen waren omstanders al bezig om het dier te helpen om op de kant te krijgen. Uiteindelijk is met behulp van een verreiker het dier op de kant geholpen. een hulpverleningsvoertuig welke ook was gealarmeerd hoefde niet meer in actie te komen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook