Logo 112NOF

20-jarige inwoner Tytsjerksteradiel aangehouden voor opruiing

TYTSJERKSTERADIEL – De politie heeft donderdagmiddag een 20 jarige inwoner van de gemeente Tytsjerksteradiel aangehouden voor opruiing. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de man in een chatgroep had opgeroepen tot gewelddadigheden. Na onderzoek van de identiteit kon de man worden aangehouden, er word niet uitgesloten dat er meer mensen worden aangehouden.

Denk goed na als je een bericht plaatst of deelt op social media of chatgroepen. Dit kan grote consequenties hebben voor jezelf en je toekomst!


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook