Logo 112NOF

Picknickbank door brand verwoest

KOOTSTERTILLE – Dinsdagavond kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Willem Lodewijkstrjitte. Ter plaatse bleek een picknickbank in brand te staan. Omdat de tankautospuit defect was kwam de brandweer met een personeel busje met een zogeheten aanvalskorf met slangen  ter plaatse. Vervolgens hebben de brandweerlieden het vuur geblust, maar konden niet voorkomen dat de bank verloren ging.

Foto’s Corné van der Meer

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook