Logo 112NOF

Avondklok voor heel Nederland ingegaan

NEDERLAND -Vanaf zaterdagavond 23 januari 21:00 uur geld er een avondklok voor heel Nederland. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Deze maatregel moet er voor zorgen dat minder mensen elkaar gaan opzoeken, en dat verdere verspreiding van het coronavirus word voorkomen. Er zijn enkele uitzonderingen. Welke dat zijn is hier te vinden op de site van de Rijksoverheid. De politie heeft meer mensen in dienst dan gebruikelijk.

Foto’s 2 & 3 Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook