Logo 112NOF

Schuur uitgebrand aan de van Bootsmalaan

KOLLUM – Aan de Van Bootsmalaan is woensdagochtend een schuur in vlammen opgegaan. De brandweer werd even na half zeven gealarmeerd en trof een uitslaande brand aan. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat het schuurtje volledig in vlammen opging. De oorzaak van de brand is onduidelijk.

Foto´s Jelke Jongsma

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook