Logo 112NOF

Autobrand op Gariperwei Oudega(Sm)

OUDEGA(Sm) – Een bestuurder van een personenauto ontdekte tijdens het rijden op de Gariperwei dat er rook en vuur onder de motorkap vandaan kwam. De man zette het voertuig stil en probeerde met een flesje drinken het vuur te doven. Toen de man probeerde het voertuig opnieuw te starten schoot het voertuig  bijna de sloot in. Een passant heeft vervolgens met een poederblusser nogmaals onder de motorkap geblust. De brandweer heeft vervolgens een nacontrole uitgevoerd. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig afgesleept.

Foto´s Jeffrey Klaaijsen

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook