Logo 112NOF

Automobilist(66)omgekomen bij ongeval Burgum

BURGUM – Een 66-jarige inwoner van de gemeente Tytsjerksteradiel is vrijdagmiddag omgekomen bij een ongeval op de Monnikenweg. De man raakte met zijn voertuig in een naastgelegen sloot. Kort na het ongeval werd de man onwel, meteen werd gestart met reanimatie. Ondanks alle inspanningen mocht dit niet meer baten. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto´s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook