Logo 112NOF

Inwoner Kollumerzwaag aangehouden

LEEUWARDEN – Donderdagmiddig is een 28-jarige inwoner van Kollumerzwaag op de Foarstrjitte in De Westereen aangehouden. De man had eerder een fietser aangereden op het Blokhuisplein in Leeuwarden en was hierna doorgereden. Een speekseltest wees uit dat de verdachte onder invloed van amfetamine verkeerde, op het bureau werd een bloedproef afgenomen. Naast een rijverbod van 24 uur werd proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van plaats ongeval.

Foto Edwin Tjallings

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook