Logo 112NOF

Inwoners Twijzel gewond door gladde brug

LEEUWARDEN – Vrijdagmorgen zijn een man 80 en een 71-jarige vrouw uit Twijzel gewond geraakt in de Groene Ster. Het tweetal fietste over een houten brug waarvan de planken door ijzel erg glad waren, en kwamen ten val. Beide personen werden met verwondingen naar het MCL gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook