Logo 112NOF

Auto te water langs Fjildbuorsterwei Brantgum

BRANTGUM – Op de Fjildbuorsterwei de weg te tussen de bebouwde kom van Brantgum en Hantum heeft vrijdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. Omstreeks half twaalf werden hulpdiensten van verschillende disciplines gealarmeerd. Na enkele minuten werd duidelijk dat een groot deel van de hulpdiensten afgemeld kon worden. Een traumahelikopter werd tijdens het aanvliegen geannuleerd. Of er personen gewond zijn geraakt en/of meegenomen zijn naar het ziekenhuis is niet duidelijk. De politie heeft het ongeval verder afgehandeld. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

 

Foto´s Ate Attema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook