Logo 112NOF

Kerstbomen in brand gestoken

DE WESTEREEN- Donderdagavond werd tot twee keer toe brand gesticht in een stapel kerstbomen aan de Sportloane. In beide gevallen doofde het vuur uit zichzelf. Een getuige zag dat er benzine over de bult werd gegooid en vervolgens werd aangestoken. De politie welke was geïnformeerd met een beschrijving waar de jeugd stond, ondernam geen actie en reed de groep voorbij. Ze lieten een aantal die op de vlucht sloegen lopen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook