Logo 112NOF

Buurtbewoner ontdekt schoorsteenbrand

MORRA – De brandweer kreeg donderdagavond een melding van een schoorsteenbrand aan de Butenwei. Even ervoor ontdekte een buurtbewoner dat er vlammen uit de schoorsteen kwamen. Ter plaatse gekomen hebben de brandweerlieden de vlammen met hogedruk geblust. Later is met behulp van de hoogwerker het rookkanaal met de ramoneur geveegd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook