Logo 112NOF

Twee gewonden bij ongeval op Waldwei(N31)

GARYP – Donderdagmorgen vond er op de Waldwei (N31) een verkeersongeval plaats tussen drie voertuigen. Van een auto was een aanhanger met daarin twee kalveren geschaard, waar vervolgens twee voertuigen tegenaan waren gebotst. Diverse hulpverleners kwamen ter plaatse, ook werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen welke met de auto ter plaatse is gekomen. Een 55-jarige inwoner van Burgum raakte gewond en werd naar het MCL gebracht. Een 25-jarige inwoner van Dantumadiel werd aangehouden, maar is eerst voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De man kon later worden gehoord door de politie, een derde bestuurder bleef ongedeerd. De weg was langdurig afgesloten in verband met het onderzoek en het opruimen van de ravage.

Foto’s: Weginspecteur Ron

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook