Logo 112NOF

Sanjes Safari, adopteer een dier

FEANWÂLDEN – Net als bij vele ondernemers laat ook de coronacrisis zijn sporen na bij Sanjes Safari. Het park was eerder al vier maanden gedwongen gesloten, ook werden 80% van de schoolreisjes naar het park geannuleerd. Ook waren er volgens het park 40% minder bezoekers, en ook de horeca van het park moest dicht. Terwijl de onkosten wel doorgingen werden de inkomsten fors minder.

Volgens het park kregen ze veel bemoedigde reacties en aanbiedingen om financieel iets bij te dragen wat de mensen van het park goed deed. Donaties worden natuurlijk zeer gewaardeerd. Vanaf nu is het mogelijk om een dier symbolische te adopteren, zo kan men een steentje bijgedragen. Het geld zal volledig ten goede komen voor de verzorging van alle dieren die in het park aanwezig zijn.

Klik Hier voor meer informatie


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook