Logo 112NOF

Felle uitslaande brand in garage Oudwoude

OUDWOUDE – Zondagavond is een garage achter een woning aan de Wygeast  in vlammen opgegaan. Uit voorzorg schaalde de meldkamer op naar middelbrand. De brand was bij het ter plaatse  komen al uitslaand. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling. Bij de brand is vermoedelijk asbest vrijgekomen.

Foto´s 1 t/m 5 Corné van der Meer  6 Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook