Logo 112NOF

Auto in de sloot langs N355 bij Buitenpost

BUITENPOST – Een automobilist is zondagochtend met zijn voertuig in de sloot beland langs de N355. De bestuurder reed vanuit de richting Groningen naar Buitenpost en raakte door onbekende oorzaak van de weg. Hij ramde een lantaarnpaal, een boom en eindigde vervolgens met zijn voertuig in de sloot. De politie is ter plaatse gekomen en de agenten constateerden dat de man onder invloed van drugs en alcohol was. Hij is meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgesleept.

Foto´s Jelke Jongsma


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook