Logo 112NOF

Brandweer blust klein smeulbrandje

KOLLUMERZWAAG – Vrijdagavond kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Beukerstrjitte. Hier bleek een bultje wat de gehele dag al wat had gesmeuld weer wat te zijn opgelaaid. Brandweerlieden hebben de boel afgeblust, de gemeente is gevraagd om de rommel op te ruimen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook