Logo 112NOF

20 koeien in gierput, brandweer uren bezig

NOARDBURGUM – De brandweer is sinds de vroege nieuwjaarsmorgen uren bezig geweest met het redden van 20 koeien uit een gierput.  Volgens de brandweer was de put voor de helft gevuld met mest. Met speciale pakken en ademlucht op gaan de brandweerlieden de put in om de dieren te bevrijden. Collega brandweerkorpsen zijn ter plaatse gekomen met veetakels.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook