Logo 112NOF

Personenauto uitgebrand

BURGUM – Oudejaarsavond kreeg de brandweer een melding van een autobrand op de Centrale As. De brandweer kon in eerste instantie de locatie van de brand niet bereiken door hekken welke de doorgang belemmerde. Nadat het hek was opengeknipt, kon men naar het brandende voertuig rijden en het vuur blussen. Het is nog onbekend hoe het voertuig op deze locatie terecht is gekomen.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook