Logo 112NOF

Brandweer blust caravan op Foarwei Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – De brandweer moest oudejaarsavond uitrukken naar de Foarwei. Hier stond op de kruising bij Van Seggeren een caravan in brand. Brandweerlieden hebben de brand onder toeziend oog van de politie geblust. Ook elders in het dorp woede nog een vreugde vuur welke door de brandweer is geblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook