Logo 112NOF

Blauwe hond duikt op in Burgum(Update)

BURGUM – Bij het politiebureau is wel een heel aparte hond aangetroffen, achter het Bureau dook de Blauwe hond op. De replica van het kunstwerk verdween rond de kerstdagen uit de stal bij bronsgieterij Kemner in Cuijk. Het is vooralsnog een raadsel wie er achter deze actie zit. Bij het beeld staat een spandoek met de tekst, Ik sta klaar… bouwen maar!

Update
Op nieuwjaarsdag bleek de hond van het ponton gehaald en vernield te zijn het ging natuurlijk niet om het bronzen beeld maar een replica. Het 1500 kg zware bronzen beeld zal later geplaatst worden in Burgum.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook