Logo 112NOF

Drie personen aangehouden ivm voorbereiding brandstichting

TWIJZELERHEIDE – Woensdag heeft de politie drie personen uit het dorp aangehouden wegens voorbereiden van brandstichting. De mannen 33,36 en 37 jaar worden verdacht voor het plannen van brand te stichten tijdens de jaarwisseling. Bij de woningen van de verdachten werden brandbare materialen in beslag genomen. Tijdens deze branden zou volgens de politie gevaar voor mensen en de omgeving ontstaan. De verdachten werden aangehouden nadat er bij de politie informatie was binnengekomen over de plannen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook