Logo 112NOF

Dode en gewonde bij eenzijdig ongeval Engwierum(Video)

ENGWIERUM – Op de Saatsenwei heeft zondag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto raakte hier door nog onbekende oorzaak te water. In eerste instantie was de exacte locatie van het ongeval  onduidelijk en werden de hulpverleners  gealarmeerd voor een ongeval op de Lauwersseewei (N361) bij  Wetsens. Achteraf bleek het het op de Saaatsenwei bij Engwierum te zijn, hier lag een personenauto in de kop in een sloot.

 

Een inzittende raakte gewond en werd onder politiebegeleiding naar het MCL ziekenhuis  gebracht, de politie melde dat een tweede inzittende een 29-jarige inwoner van Drachten om het leven is gekomen. De weg werd door de politie afgesloten, de VOA heeft ter plaatse een ongeval ingesteld om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto’s Jelke Jongsma

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook